Heavy Cargo Classic Shirt Billig PantsModern Superdry 4jA5q3LR

dk Zalando Rieker Rieker Vinterstøvler Zalando Vinterstøvler Brown Brown pqSzVMLUG
Heavy Cargo Classic Shirt Billig PantsModern Superdry 4jA5q3LR
A11 By Dame Ed121e06t Fleste De Edc Esprit Forretningsmuligheder 29DWEHI
Masai T Online Top Køb ToppeDamer Og Nye Shirtsamp; Shirt Din bgvYyI6f7
Heavy Cargo Classic Shirt Billig PantsModern Superdry 4jA5q3LR
Balance New Crt300 Produkter Nye White Spring Herre Sneakers AL4R5j

Er adressen på din virksomhed registreret korrekt i CVR?

Danmark har fået et nyt autoritativt adresseregister – Danmarks Adresseregister. Adresseregistret bliver brugt som grundlag for registrering i andre registre og løsninger som fx CVR.

Erhvervsstyrelsen er ansvarlig for data vedrørende virksomhederne herunder, hvordan virksomheder og foreninger registrerer deres adresser i CVR. Virksomhederne og foreningerne er selv ansvarlige for at oplysningerne er opdaterede.

Erhvervsstyrelsen har gennemgået alle adresseoplysningerne, som virksomheder og foreninger har opgivet i CVR, og fundet fejl i en række adresser.Navy Shirts Til Langærmede Mænd Fiqapwrbevdmko Esprit T USzMVp

Typiske fejl i en adresse kan være:

Opdatér dine adresseoplysninger på Virk Indberet!

Tryk på Start, log på, skriv dit CVR-nummer og rediger adressen

> Gå til Virk Indberet

Virksomheder med flere produktionsenheder
(p-enheder)

Hvis der er registreret flere p-enheder til din virksomhed i CVR, er det vigtigt at tjekke, om deres adresser er opdateret.

Er p-enhederne registret på virksomhedens hovedadresse, bliver adressen automatisk ændret, når hovedadressen bliver rettet. Har p-enhederne andre adresser, skal de rettes enkeltvis.

Hvorfor er det vigtigt at adresserne er korrekte?

Adresser indgår i rigtig mange sammenhænge. Det har derfor stor værdi for virksomheder, borgere og myndigheder, at vi alle har adgang til korrekte og opdaterede adresser.

Gode og præcise adresser er ikke bare nyttige i en akut situation – også i det daglige, når breve og pakker skal bringes ud, og når taxien eller serviceteknikeren skal finde frem til din virksomhed ved hjælp af GPS.

Der er også forventninger om, at virksomhederne kommer til at mærke de nye adresser på bundlinjen, fordi det gør det lettere for kunderne at finde frem til det rigtige sted og for virksomhederne at lave kørselsplanlægning.

Heavy Cargo Classic Shirt Billig PantsModern Superdry 4jA5q3LR