dk Ziri Dress Greenblack Female Just Zalando Maxikjoler HDW9YE2I

Underwear Klein Stretch Pack Zalando dk Panties Calvin 3 Black lK3uJcTF51
dk Ziri Dress Greenblack Female Just Zalando Maxikjoler HDW9YE2I
Olymp Level Skjorter dk Body Fit Rot Five Zalando 1JlcKTF
Swimwear Everyday Kaimana Gecko Men´s 16 Clothing Green Quiksilver AqL35j4R
dk Ziri Dress Greenblack Female Just Zalando Maxikjoler HDW9YE2I
Day Tasker Gweneth Deco Beauty Sort Et Dame Birger Mikkelsen doWrCxBe

Er adressen på din virksomhed registreret korrekt i CVR?

Danmark har fået et nyt autoritativt adresseregister – Danmarks Adresseregister. Adresseregistret bliver brugt som grundlag for registrering i andre registre og løsninger som fx CVR.

Erhvervsstyrelsen er ansvarlig for data vedrørende virksomhederne herunder, hvordan virksomheder og foreninger registrerer deres adresser i CVR. Virksomhederne og foreningerne er selv ansvarlige for at oplysningerne er opdaterede.

Erhvervsstyrelsen har gennemgået alle adresseoplysningerne, som virksomheder og foreninger har opgivet i CVR, og fundet fejl i en række adresser.Nye Dit Online Køb Hos Armani Emporio UndertøjDamer 76Yygbfv

Typiske fejl i en adresse kan være:

Opdatér dine adresseoplysninger på Virk Indberet!

Tryk på Start, log på, skriv dit CVR-nummer og rediger adressen

> Gå til Virk Indberet

Virksomheder med flere produktionsenheder
(p-enheder)

Hvis der er registreret flere p-enheder til din virksomhed i CVR, er det vigtigt at tjekke, om deres adresser er opdateret.

Er p-enhederne registret på virksomhedens hovedadresse, bliver adressen automatisk ændret, når hovedadressen bliver rettet. Har p-enhederne andre adresser, skal de rettes enkeltvis.

Hvorfor er det vigtigt at adresserne er korrekte?

Adresser indgår i rigtig mange sammenhænge. Det har derfor stor værdi for virksomheder, borgere og myndigheder, at vi alle har adgang til korrekte og opdaterede adresser.

Gode og præcise adresser er ikke bare nyttige i en akut situation – også i det daglige, når breve og pakker skal bringes ud, og når taxien eller serviceteknikeren skal finde frem til din virksomhed ved hjælp af GPS.

Der er også forventninger om, at virksomhederne kommer til at mærke de nye adresser på bundlinjen, fordi det gør det lettere for kunderne at finde frem til det rigtige sted og for virksomhederne at lave kørselsplanlægning.

dk Ziri Dress Greenblack Female Just Zalando Maxikjoler HDW9YE2I