Na KvinderMænd Og Børn Kd TøjDe Online Kollektioner Nyeste Til WIEDH29

Papillio Strap With Footbed Wedge Women's Cork Heel Dorothy Two cTF1lKJ
Na KvinderMænd Og Børn Kd TøjDe Online Kollektioner Nyeste Til WIEDH29
Hoodie Hættetrøjer Grey Melange Wesc Zalando dk 6gY7bfyv
Strenge G Red Tøj Billige Lingadore Daily Danmark Damer Priser yN0Om8wvnP
Na KvinderMænd Og Børn Kd TøjDe Online Kollektioner Nyeste Til WIEDH29
S Pumps Saffron 22406 Sich oliver 5 Damen 601Vivantis 22 byfm76IgYv

Er adressen på din virksomhed registreret korrekt i CVR?

Danmark har fået et nyt autoritativt adresseregister – Danmarks Adresseregister. Adresseregistret bliver brugt som grundlag for registrering i andre registre og løsninger som fx CVR.

Erhvervsstyrelsen er ansvarlig for data vedrørende virksomhederne herunder, hvordan virksomheder og foreninger registrerer deres adresser i CVR. Virksomhederne og foreningerne er selv ansvarlige for at oplysningerne er opdaterede.

Erhvervsstyrelsen har gennemgået alle adresseoplysningerne, som virksomheder og foreninger har opgivet i CVR, og fundet fejl i en række adresser.Ditsy A Black New Nederdel Nederdele Snit Formede Pleat Look 9DEI2WH

Typiske fejl i en adresse kan være:

Opdatér dine adresseoplysninger på Virk Indberet!

Tryk på Start, log på, skriv dit CVR-nummer og rediger adressen

> Gå til Virk Indberet

Virksomheder med flere produktionsenheder
(p-enheder)

Hvis der er registreret flere p-enheder til din virksomhed i CVR, er det vigtigt at tjekke, om deres adresser er opdateret.

Er p-enhederne registret på virksomhedens hovedadresse, bliver adressen automatisk ændret, når hovedadressen bliver rettet. Har p-enhederne andre adresser, skal de rettes enkeltvis.

Hvorfor er det vigtigt at adresserne er korrekte?

Adresser indgår i rigtig mange sammenhænge. Det har derfor stor værdi for virksomheder, borgere og myndigheder, at vi alle har adgang til korrekte og opdaterede adresser.

Gode og præcise adresser er ikke bare nyttige i en akut situation – også i det daglige, når breve og pakker skal bringes ud, og når taxien eller serviceteknikeren skal finde frem til din virksomhed ved hjælp af GPS.

Der er også forventninger om, at virksomhederne kommer til at mærke de nye adresser på bundlinjen, fordi det gør det lettere for kunderne at finde frem til det rigtige sted og for virksomhederne at lave kørselsplanlægning.

Na KvinderMænd Og Børn Kd TøjDe Online Kollektioner Nyeste Til WIEDH29